De ervaring van Maaike met VOEDZ:

“Wat ik het leuke vind aan VOEDZ is dat het echt persoonlijk is, heerlijk is en zeer goed vol te houden. Zelf wilde ik (maar) 4 kilo kwijt. Ik wilde vooral meer energie. De begeleiding van VOEDZ heeft mijn eetpatroon definitief verandert. Heidi kijkt eerst naar je eetgedrag, dan naar jou persoonlijke situatie en wensen. Ook vraagt ze je wat je het meest denkt te gaan missen en zorgt ervoor dat je dat niet gaat missen!! Dat is het ‘geheim’ van dit succes :).

Ik was bijvoorbeeld bang dat ik voortaan van de chocolade en pindakaas af zou moeten blijven. Niets bleek minder waar toen ik mijn eerste persoonlijke voedingsschema kreeg;  ik ‘mocht’ wel 4 keer per week een stukje (pure) chocolade en werkelijk alle andere recepten waren om te smullen, vooral de havermout muffins, de vele salades en de smoothies. Bijna dagelijks eet ik nog pindakaas èn waar ik ook nog eens ontzettend blij mee was is dat het weinig (extra) tijd kost en alles makkelijk te maken is. 
Zelfs mijn vriend, die echt geen gram hoeft te missen, eet er nog graag van mee. gewoon omdat je er fit van wordt :).
Ik ben niet alleen met gemak en plezier de 4 kilo kwijt geraakt, ik ben ook een stuk fitter en blijvend!”

Roeby Terluin, uit Schagen.

“Ik was best tevreden over mijn lichaam behalve over m’n buik. Ik was altijd wel bezig met gezonde voeding maar toch lukte het me niet om “minder buik” te krijgen. Via een kennis kwam ik in contact met VOEDZ en werd meteen enthousiast ontvangen. Heidi heeft toen bekeken wat er verbeterd kon worden en ontbrak aan mijn eigen voedingspatroon en daarna wekelijks een voedingschema voor mij gemaakt met het hardlopen daarin verwerkt. Ze heeft daarbij echt gekeken naar wat voor mij en mijn gezin haalbaar was, zodat iedereen thuis kon mee eten. In het begin was het wel even wennen omdat ik sommige dingen nog nooit had gegeten maar dat ging snel goed. Wat zo fijn is en het ook makkelijk maakt is dat het geen dieet is maar een andere manier van eten is. Op die manier is het ook vol te houden. Over het resultaat ben ik erg te spreken, ik zag al vrij snel resultaat wat dan ook weer motiveert. Over de begeleiding ben ik zeer tevreden, je krijgt snel antwoord op je vragen en er wordt echt gekeken naar jou, op welke manier je gezond kunt eten en hoe je dat in jouw dagelijks leven kunt toepassen. Bij mij is alles via de mail gegaan omdat dat op dat moment het handigste was en dit was perfect, ik had wekelijks contact met Heidi en heb dit als zeer persoonlijk ervaren!”